YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hdp Binasına Yürümek Isteyen Gruba Polis Müdahale Etti (3)

VALİ TÜRKER: SAĞDUYULU OLMALIYIZ İl genelindeki terör protestoları değerlendiren Antalya Valisi Muammer Türker, “İlimizde de tepkisel gösteriler var. Antalya kent merkezinde

VALİ TÜRKER: SAĞDUYULU OLMALIYIZ
İl genelindeki terör protestoları değerlendiren Antalya Valisi Muammer Türker, “İlimizde de tepkisel gösteriler var. Antalya kent merkezinde eylemler oldu. Alanya’da HDP binasını ve yanındaki diskoyu ateşe verdiler. İtfaiyenin gitmesini engelliyorlar. Bu noktada sıkıntı yaşıyoruz” dedi.
Manavgat’ın Çolaklı Beldesi’nde esnaf arasında bir bıçaklama hadisesi olduğunu ve bir vatandaşın öldüğünü belirten Vali Türker şunları söyledi: "Olayın siyasi yönü olmadığını düşünüyoruz. Bıçaklayan Şanlıurfalı, bıçaklanan Antalyalı olunca olay siyasi boyuta çekilmek istendi. Cinayetle ilgili 4 kişi gözaltında. Yine de arka planı araştırılıyor."
Sağduyulu davranılması çağrısında bulunan Vali Türker, "Özetle terörün yapmak istediğini bizimkiler yapıyor. Toplumlar arasındaki ayrışmada kendi kendimize çanak tutuyoruz. Gösterilerin çıkışı iyi niyetli olabilir, ama olayların gittiği yön doğru değil. Sağduyulu olmalıyız” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler