YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İP GENEL BAŞKANI PERİNÇEK ANTALYA'DA (2)

'O TOPLANTI İFLASIN İTİRAFIYDI' İP Genel Başkanı Doğu Perinçek Antalya'daki 3 günlük programı kapsamında, Alanya Teşkilatı tarafından organize edilen 'Büyük Çözümün

İP GENEL BAŞKANI PERİNÇEK ANTALYA'DA (2)

'O TOPLANTI İFLASIN İTİRAFIYDI'
İP Genel Başkanı Doğu Perinçek Antalya'daki 3 günlük programı kapsamında, Alanya Teşkilatı tarafından organize edilen 'Büyük Çözümün Eşiğinde Çıkış Yolu' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta, Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek, İP Genel Sekreteri Serhan Bolluk, parti üyeleri ve çok sayıda davetli yer aldı.
Türkiye'nin büyük bir çözümün eşiğinde olduğunu belirten İP Genel Başkanı Perinçek, Ak Parti hükümetinin ekonomi politikasını eleştirdi. Türkiye'nin toplam borcunun 800 milyar doları bulduğunu ve bunun ödenme şansının olmadığını aktaran Perinçek, "Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 bakanını etrafına toplayarak geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yaptı. O toplantı iflasın itirafıydı. Satır aralarını okuduğumuz zaman söyledikleri gibi altın çağına girmediğimiz ortaya çıkıyor. Bu aynı zamanda onların Atatürk ekonomisine teslim olduklarını gösteriyor. Türkiye saman ithal eder noktaya geldi" dedi.
Doğu Perinçek'in konuşması sürerken, toplantının kalan kısmının basına kapalı olduğu gerekçesiyle gazeteciler salondan dışarı çıkarıldı.
Konferansın ardından ilçeden ayrılan Doğu Perinçek ve eşi, Gazipaşa ilçesindeki ziyaretlerinin ardından karayoluyla Antalya'ya geçecek.

İP GENEL BAŞKANI PERİNÇEK ANTALYA'DA (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler