YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsviçre Frangı Dolandırıcıları Yakalandı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, Ö.G ve C.K. adlı dolandırıcılar, ölen bir işadamından kaldığını belirttikleri 500 bin İsviçre Frangı'nı 100 bin lira karşılığında

İsviçre Frangı Dolandırıcıları Yakalandı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, Ö.G ve C.K. adlı dolandırıcılar, ölen bir işadamından kaldığını belirttikleri 500 bin İsviçre Frangı'nı 100 bin lira karşılığında vereceklerini belirterek, adı açıklanmayan mağdurdan 80 bin lira aldı. Bu kişiye gerçek 400 İsviçre Frangı veren 2 dolandırıcı, 20 bin lira daha getirmesi halinde paranın tamamını kendisine vereceklerini belirtti.
Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan mağdur, polise başvurdu. Polisin yönlendirmesiyle dolandırıcıları arayan mağdur, 20 bin lira daha getireceğini belirterek buluşma adresi aldı. Kepezaltı Mahallesi'ndeki buluşma noktasına giden mağdur, 2 dolandırıcıya 20 bin lirayı verip, sahte 500 bin İsviçre Frangı'nın bulunduğu çantayı aldı.
Bu sırada harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, iki dolandırıcıyı yakaladı. Sahte İsviçre Frangı'na el koyan polis, Ö.G ve C.K.'yi gözaltına aldı. 2 dolandırıcı, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler