YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşyerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı

Yücel BULUT/ GAZİPAŞA (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde 4 işyerinin önünde asılı Türk bayrakları gece yakıldı. Polis olayla ilgili akli

İşyerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı

Yücel BULUT/ GAZİPAŞA (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde 4 işyerinin önünde asılı Türk bayrakları gece yakıldı. Polis olayla ilgili akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Kaymakam Nurullah Kaya, "Halkımızı infiale sokacak, yanlış anlamaya neden olacak herhangi bir olayımız yok" dedi.
Gazipaşa merkez Cumhuriyet Meydanı'nda saat 01.00 sıralarında 4 ayrı işyerinin önünde asılı olan Türk bayrakları yakılarak zarar verildi. Sabah geldiklerinde durumu fark eden işyeri sahipleri polise haber verdi. Polis işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Bunun sonucunda bayrakları akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen Zafer G.'nin yaktığı belirlendi. Polis şüpheliyi gözaltına alarak ifadesi için merkeze götürdü.
Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde yürüyerek işyerine yaklaşan kişinin elindeki çakmakla bayrağı ateşe verdiği ve daha sonra uzaklaştığı görülüyor.
Olayla ilgili açıklama yapan Kaymakam Nurullah Kaya, "Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki 4 dükkanımızda bayrak yakılma iddiasıyla emniyetimiz bir araştırma yaptı. İlçemizde ikamet eden akli dengesinde zaman zaman sıkıntılar yaşayan vatandaşımız böyle bir olaya vesile olmuş. Halkımızı infiale sokacak, yanlış anlamaya neden olacak herhangi bir olayımız yok" dedi.
İşletme sahiplerinden Ömer Yılmaz da "Dün gece işyerimizin önünde bulunan bayrağı yakmışlar. Biz de daha büyüğünü astık. Bu bayrağı indiremezler. Bayrağı yakan arkadaşın akli dengesinin yerinde olmadığını öğrendik. Biraz üzüldük. Sonuç itibariyle bayrağımızı yerine astık" diye konuştu.

İşyerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldıİşyerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldıİşyerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler