YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın milletvekiline fuhuş şoku

Antalya milletvekili Gökçen Enç, Side’li bir kadının mahallesindeki otellerde fuhuş yapıldığını söylemesi üzerine zor anlar yaşadı

Kadın milletvekiline fuhuş şoku

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, Manavgat ziyaretinde fuhuş şoku yaşadı. Parti binasında düzenlenen basın toplantısının ardından Perşembe Pazarı’na doğru giden milletvekili Enç’e Side’nin Kemer Mahallesi’nde yaşadığını belirten bir kadın tarafından fuhuş şikayetinde bulunuldu.

Side Beldesi Kemer Mahallesi 1012 sokakta oturduğunu belirten adı bizde saklı kadın, evlerinin yakınlarında bulunan otellerde fuhuş yapıldığını ve şikayet edecek merci bulamadıklarını kaydetti. Bugüne kadar çalmadık kapı bırakmadıklarını belirten kadın, “Akşam olduğunda sokakta yürüyemiyoruz. Sokağa çıkamıyoruz. 3 otel var. Burada onlarca kadın fuhuş için sokaklarımızda sıraya giriyor. Bunun başvurduğumuz yerler de bizim derdimize çare olmadı. Hatta bizlerle zaman zaman zinayı ve fuhuşu AK Parti’nin serbest bıraktığını söylüyorlar ” dedi. Kendisinin yıllarca CHP’ye oy verdiğini belirten kadın, “Bizim bu sorunumuzu çözün, sadece benim değil, bütün mahallenin oyunu alırsınız” dedi.

Milletvekili Enç’i bir akşam kendi evlerine çay yada kahve içmeye davet eden kadın, “Lütfen akşam saatlerinde bir gelin derdimizin ne kadar büyük olduğunu görürsünüz” diye konuştu.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç’de, AB müktesebatı çerçevesinde yasalarda bir takım değişiklikler olduğunu ancak fuhuşun serbest bırakılmadığını kaydetti. Ak Parti’nin düşünce yapısının ve mantığının fuhuşa ve zinaya ters olduğunu kaydeden milletvekili Enç, bölgenin adresinin aldı. Jandarma komutanıyla görüşerek bölgenin en kısa sürede huzurun ve güvenliğin sağlanmasını isteyeceğini kaydetti. Enç, kahve teklifini de memnuniyetle kabul ettiğini belirtti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler