YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadınlar Altın Portakal Festivali'nde yarışma filmlerini 1 liraya izleyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi-Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliği ile düzenlenen 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film...

Kadınlar Altın Portakal Festivali'nde yarışma filmlerini 1 liraya izleyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi-Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliği ile düzenlenen 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Antalya Kültür Merkezi’nde gösterilecek yarışma filmlerini kadın izleyiciler 1 liraya izleyecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları belirlendi. Buna göre 8-14 Ekim 2011 tarihleri arasında AKM’de oynayacak uzun metraj filmler için öğrenci bileti 3 lira, normal bilet 5 lira olarak belirlendi. AKM salonlarında gösterilecek belgesel ve kısa filmler ücretsiz olarak izlenebilecek ve bilet alan kadın izleyicilere, birer de çiçek sunulacak. 1980’li yılların Türk ve Dünya sinemasını odağına alan ‘Ve Kadın Dünyaya Dokundu’ ana teması üzerine şekillenen 48. Altın Portakal, festival programı içinde kadın temalı filmleri izleyicilerle buluşturacak. Tüm kategorilerde jürilerin kadınlardan oluştuğu festivalin en önemli etkinliklerinden biri 13 Ekim’de düzenlenecek ‘Kadın Zirvesi’ sivil toplum kuruluşları, bilim insanları, siyasetçiler, sanatçılar ve medya mensupları arasından konusunda uzman kadınların buluşacağı ‘1. Antalya Kadın Zirvesi’nde ‘Kadına Yönelik Şiddet Neden Artıyor?’ sorusuna yanıt aranacak.
817 kişilik Türkiye’nin en büyük sinema salonunda, gala filmlerinin, son iki yıldır olduğu gibi bu yıl da kapalı gişe oynaması, bu konudaki rekorun devam etmesi bekleniyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler