YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Korkuteli'nde Turizm Haftası Kutlamaları

Turizm Haftası, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çeşitlikli etkinlirle kutlanıyor.

Turizm Haftası, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çeşitlikli etkinlirle kutlanıyor.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Korkuteli ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Korkuteli Kız Teknik ve Meslek Lisesinde düzenlenen törenlere Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Emniyet Müdürü Metin Demirbağ ve vatandaşlar katıldı. Turizm haftası nedeniyle yapılan törende konuşan Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, "Türkiye turizm cenneti bir ülke. Ülkemize eski dönemlerde birçok medeniyetin yerleşim alanı olmuş. İlçemizde yayla turizmini canlandırmak için tüm kurumlarla ortak hareket edilmesi gerekir. Tarihi ile kültürü ve tabiatı ile turizm değerlerin tümüne sahip olan cennet ülkemizin ihtiyaç duyduğu tek şey, bu tip turizm değerlerimize sahip çıkmak. Yayla turizminin başkenti olan Korkuteli'mizin turizm potansiyelini geliştirmek, var olan değerlerini korumak, hepimizin en önemli görevidir" dedi.

Konuşmaların ardından Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından, Şiir, Solo, Maniler, Solo türküler, tiyatro oyunları ve Halk oyunu misafirlerin beğenisine sunuldu.

Turizm Haftası nedeniyle İlçede düzenlenen okullar arası şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Protokol üyeleri, Kız Teknik ve Meslek lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi gezdiler.

Hafta nedeniyle misafirlere keşkek ikram edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler