YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kumluca'daki 50. Yıl Caddesi'nde Düzenlemeler Sürüyor

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, 50. Yıl Caddesi'nde sürdürülen kaldırım ve çevre düzenlemesinde sona gelindiği bildirildi.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, 50. Yıl Caddesi'nde sürdürülen kaldırım ve çevre düzenlemesinde sona gelindiği bildirildi. 50. Yıl Caddesi'nde Kumluca Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen kaldırım ve çevre düzenlemesinde, yaklaşık 500 metre uzunluğundaki alanda bin 350 metrekare parke taşı döşendi. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, toplam uzunluğu bin 100 metre olan cadde ve yan yollarındaki çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti. Çetinkaya, çalışmalarda önceliklerinin, vatandaşlara güvenli ve rahat yaya yolu oluşturmak olduğunu söyledi. Caddede trafik yoğunluğunun gün geçtikçe arttığına dikkati çeken Çetinkaya, çalışmaların geri kalan bölümü tamamlandığında çevreyolu olarak da kullanılan yolun hem yayalar hem de araçlar tarafından güvenle kullanılacağını belirtti. Çetinkaya, "Kış ayları gelmeden çalışmaları tamamlamayı hedeflemiştik ancak bazı aksaklıklara rağmen caddedeki çalışmalarımızı yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızda ayrı caddede yağmur suyu drenaj hattı da oluşturuyoruz. Bu sayede aşırı yağışlarda olası bir sorun yaşanmasının da önüne geçmiş olacağız" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler