YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahallelere Çocuk Parkı

  Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyeye bağlanan mahallelere hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyeye bağlanan mahallelere hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Uysal, yaptığı açıklamada, Değirmenlik, Süleymaniye ve Susuzşahap mahallelerine çocuk parkı yaptıklarını söyledi. Büyükşehir yasasıyla birlikte belediye bünyesine katılan mahallelere de aynı titizlikle hizmet götürme gayretinde olduklarını ifade eden Uysal, şunları kaydetti: "Daha önce de belirttiğimiz gibi seçimler öncesinde köylerimiz tek tek gezilmiş, incelenmiş ve eksikleri tespit edilmişti. Seçimlerin akabinde vakit kaybetmeden yeni mahallelerimizin eksikleri öncelik ve önem sırasına göre belli bir plan ve bütçe dahilinde giderilmeye başlandı. Alt yapı ve üst yapı gibi hayati önem taşıyan hizmetlerin yanında sosyal hizmet alanında da yeni mahallelerimizi merkez mahallelerimiz kadar önemsiyoruz. Bu kapsamda çocuk parkı olmayan mahallelerimizde çocuk oyun alanı oluşturmaya başladık. Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyeye bağlanan mahallelere hizmet götürme gayreti içerisindeyiz." Parkların yapımında önceliklerinin parkı olmayan mahalleler olduğuna vurgu yapan Uysal, yapılması planlanan 6 çocuk parkından, 3 tanesinin tamamlandığını, diğerleri için de yer tespiti yapıldığını bildirdi. Parkların büyüklüğünün ortalama 100 metrekare olduğunu anlatan Uysal, "Kum zeminden oluşan parklarda; tek kuleli oyun grubu, bağımsız salıncak ve tahterevalli bulunuyor. Park yapımları tamamlanan mahallelerimiz; Değirmenlik, Susuzşahap ve Süleymaniye mahallesidir. Parklarımızın mahallelerimize hayırlı olmasını diliyor, hizmetlerimizin hız kesmeden devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum" diye konuştu. Değirmenlik Mahalle İsmail Özkan ise çocuk parkında emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler