YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhtardan eski ortağa aşk tuzağı

Antalya'da eski ortağına aşk tuzağı kurup işkence yaptığı iddia edilen köy muhtarı eşi ve iki adamı gözaltına alındı.

Muhtardan eski ortağa aşk tuzağı

Antalya'da birlikte kahve işlettiği eski ortağına aşk tuzağı kurup çağırttığı evde el ve ayaklarını bağlayarak işkence yaptığı ve tehdit ettiği öne sürülen köy muhtarı Musa Asma ile eşi ve iki adamı, gözaltına alındı.

Elmalı İlçesi'ne bağlı Düden Köyü'nün muhtarı Musa Asma, bir süre öncesine kadar aynı köyde oturan arkadaşı Yılmaz Ç. ile ortak kahve işletti. Ancak, işyerinin işletimi ve çekilecek kredi nedeniyle araları bozulunca ortaklıkları da sona erdi. İddiaya göre Yılmaz Ç., bankadan çektiği kredi ile kahvenin borçlarını ödeyerek, işyerini devraldı. Bunun üzerine bir plan kuran muhtar Asma, iddiaya göre eşi H.A.'dan eski ortağını aramasını istedi. Teklifi kabul eden muhtarın karısı Yılmaz Ç.'yi arayarak kendisinden hoşlandığını ve görüşmek istediğini söyledi.

Antalya'da bir akrabalarının evi olduğunu ve burada buluşabileceklerini söyleyen kadın, randevu verdikten sonra eşi ve iki adamıyla birlikte kente geldi. Yılmaz Ç. de H.A. ile buluşacağını düşünerek kadının verdiği adrese gitti. Burada Yılmaz Ç.'yi karşılayan kadın, eve davet ettiği adamı salona alarak beklemesini söyledi. Bu sırada içeri muhtar Musa Asma ve adamları M.K. ve M.T.K. girdi. Muhtar Asma, iddiaya göre eski ortağının el ve ayaklarını bağladıktan sonra işkence yaptı. Muhtar ve adamlarının dövdüğü Yılmaz Ç.'yi tehdit edip 1 gece alıkoyduktan sonra olanları kimseye anlatmamasını söyleyip döverek evden kovdu. Evden ayrılır ayrılmaz polise giden Yılmaz Ç., muhtar Asma, eşi ve adamlarından şikayetçi oldu.

Antalya Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 'Hürriyeti tahdit', 'darp' ve 'tehdit' suçlarından ifadeleri alınan 4 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Polis tarafından eşi ve iki adamıyla birlikte gözaltına alınan muhtar Musa Asma, daha önce bankalara olan borçları nedeniyle 'Satılık köy' olarak bilinen Elmalı Düden Köyü muhtarı Musa Asma'nın muhtarlık maaşına da haciz kararı çıkarmıştı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler