YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muratpaşa Ramazan Etkinliklerine Çocuklardan Büyük İlgi

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen Ramazan etkinlikleri, başta çocuklar olmak üzere vatandaşlar tarafından da büyük...

Muratpaşa Ramazan Etkinliklerine Çocuklardan Büyük İlgi

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen Ramazan etkinlikleri, başta çocuklar olmak üzere vatandaşlar tarafından da büyük ilgi görüyor.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Aydın Kanza Parkı ve Değirmenönü Kültür Merkezi Anfi Tiyatro’da düzenlenen Ramazan etkinliğine çocukları ile birlikte katılan aileler eğlenceli dakikalar yaşadı. Ramazan etkinliği Antalya Sanat Merkezi Halk Müziği sanatçısı Sevgi Karavana’nın seslendirdiği birbirinden hareketli parçalarla başladı.

Ardından çocuklara yönelik düzenlenen çeşitli yarışmalar, gölge oyunu Karagöz-Hacivat ve palyaço şov ilgiyle izlendi. Ramazan Şenliği’ne katılan konuklar, düzenlenen eğlence nedeniyle Muratpaşa Belediyesi’ne teşekkür etti. Muratpaşa Belediyesi Ramazan etkinlikleri 15 Ağustos Çarşamba günü Dutlubahçe Mahallesi Kültür Merkezi önünde devam edecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler