YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Okul Alışverişini Kırtasiyeden Yapın" Çağrısı

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 28. Meslek Komitesi (Kırtasiye, Fotoğraf ve Tercümanlık Hizmetleri) ağustos ay olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ağustos ay olağan toplantısı gerçekleştirildi. 28. Grup Meslek Komitesi Başkanı Hacı Ahmet Aktaş başkanlığında bir araya gelen komite üyeleri, yaklaşan eğitim-öğretim yılı öncesinde yapılacak çalışmaları görüştü. Toplantıda yaklaşan 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi öncesinde kaliteli kırtasiye ürünlerinin tüketiciye en iyi şekilde ulaştırılması için neler yapılabileceğini görüşen komite üyeleri, kitap ve kırtasiye ürünlerine ilişkin reklam ve satış politikası oluşturmaya yönelik de çalışma yapma kararı aldı. Toplantı sonrasında açıklama yapan Meslek Komitesi Başkanı Hacı Ahmet Aktaş, eğitim öğretim yılının yaklaşmasıyla kırtasiye ürünlerine talebin de artacağını kaydetti. Aktaş, vatandaşlara kırtasiye ürünlerinin yalnızca fiyatına değil, kaliteli, fonksiyonel ve sağlıklı olmalarına dikkat etmeleri çağrısında bulundu. Özellikle kırtasiye ürünlerinin çocuklar için güvenli olup olmadığına bakılmasını isteyen Aktaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Zincir mağazalar, 'Ne alırsan 1 lira' adı altındaki işyerleri ve pazarcılar, kitap ve kırtasiye sektörünü bitirme noktasına getirdi. Halkımızın okul sezonu öncesinde kitap ve kırtasiye ihtiyacını kendi bölgesindeki cadde esnafından karşılaması, kırtasiyecilik sektöründe profesyonelce bu işi yapan, esnaf kültürünü benimsemiş üyelerimizin devamlılığı için son derece önemlidir. Halkımızdan kendilerinin, çocuklarının sağlığı ve sektördeki kalitenin sürdürülebilmesi için bu duyarlılıkları gözetmelerini bekliyoruz."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler