YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oto Kiralamacısının Oyununu Jandarma Bozdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde, üzerinde 30 ayrı icra kaydı bulunan bir otomobilin rengini ve plakalarını değiştirerek...

Antalya'nın Alanya ilçesinde, üzerinde 30 ayrı icra kaydı bulunan bir otomobilin rengini ve plakalarını değiştirerek kiraya veren oto kiralama işletmecisi, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya’nın Konaklı beldesinde Konaklı Jandarma Karakol Komutanlığı ve Jandarma Trafik Timlerine bağlı ekipler bir kaç kez belde merkezinde park halinde gördükleri 07 HAH 89 plakalı otomobilden şüphelenerek plaka sorgulaması yaptı. Yapılan sorgulamada aracın bir kaydına rastlanılmazken, ekipler daha yakından inceledikleri otomobilin tampon kısmında bulunan çiziğin mavi renkte olduğunu fark etti. Aracın yapılan sorgusunda ise asıl renginin beyaz olduğunu belirleyen jandarma aracın kiralık olduğunu ve R.D. adlı bir işletmeci tarafından kiraya verildiğini tespit etti. İşyerine giden jandarma ekipleri burada yine plakası 07 HAH 89 olan bir başka otomobil daha buldu. Aynı plakaları taşıyan iki aracın kiraya verildiğinin anlaşılması üzerine inceleme başlatan jandarma, araçları çekici yardımı ile Alanya'da bulunan bir otomobil servisine getirdi. Yapılan şase sorgusunda ise araçlardan birinin asıl plakasının 07 NMU 21 olduğu ve aslında mavi renkli olan bu aracın beyaza boyandığı, üzerine ise kayıtlı 30 ayrı icra dosyası bulunduğunu belirledi. R.D'nin eşinin adına kayıtlı olan 07 HAH 89 plakasını kayıp olarak göstererek aldığı yeni plakayı ise aynı marka ve model olan bu otomobile taktığı belirlendi. Gözaltına alınan oto kiralama firması sahibi R.D'nin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler