YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobil Şarampole Uçtu: 2 Ölü, 2 Yaralı

- ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde şarampole uçan otomobilde  bulunan 47 yaşındaki Seher Bayram ile 20 yaşındaki Gamze Bayram öldü. Kaza, Akseki'ye bağlı

- ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde şarampole uçan otomobilde bulunan 47 yaşındaki Seher Bayram ile 20 yaşındaki Gamze Bayram öldü.
Kaza, Akseki'ye bağlı Alacabel Mevkii'nde dün saat 16.00 sıralarında medyana geldi. Seydişehir'den Antalya yönüne giden Ebru Bayram yönetimindeki 07 GVV 85 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıktı. Bariyerlere çarparak şarampole uçan otomobil hurdaya döndü.
Kazada sürücü Ebru Bayram ile Kenan Bayram yaralanırken, Seher Bayram ile Gamze Bayram kaza yerinde öldü. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar ambulanslarla hastaneye götürüldü. Seher ve Gamze Bayram'ın cenazeleri ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga konuldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler