YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özel Ufuk Eğitim Kurumları, mezuniyet geceleriyle öğrencilerini uğurladı

Özel Ufuk Eğitim Kurumları’na bağlı 3 ayrı okul düzenlemiş olduğu mezuniyet geceleri ile öğrencilerini uğurladı....

Özel Ufuk Eğitim Kurumları, mezuniyet geceleriyle öğrencilerini uğurladı

Özel Ufuk Eğitim Kurumları’na bağlı 3 ayrı okul düzenlemiş olduğu mezuniyet geceleri ile öğrencilerini uğurladı. Özel Ufuk İlköğretim Okulu, Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu ve Özel Hayat Ufuk Anaokulu düzenledikleri mezuniyet gecelerinde öğrencilerini uğurladı.
Özel Ufuk Eğitim Kurumları mezuniyet gecelerini konferans salonlarında düzenledi. Velilerin ilgi gösterdiği törenlerde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. Karne ve diplomalarını birlikte alan öğrenciler, okullarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.Gecede açılış konuşmasını yapan Özel Ufuk İlköğretim Okulu Müdürü Emrullah Rüzgar, mezunların sevginin ve hoşgörünün hava gibi, su gibi kuşattığı bir irfan yuvasının meyveleri olduğunu dile getirdii. Rüzgar, "Bugün emaneti doğru hedefe ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığımız gündür. Sizler sevginin ve hoşgörünün hava gibi, su gibi kuşattığı bir irfan yuvasının meyvelerisiniz. Şimdiye kadar sizleri hazırlamaya çalıştığımız şu hayatta hiçbir şeyin karşılıksız olmayacağının, insanın ancak çalışarak bir şeyler kazanabileceğinin şuuruna erdiniz. Yolunuz aydınlık, bahtınız açık olsun." dedi.
Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu mezuniyet gecesi de okul bahçesinde düzenlendi. Öğrenci velileri ve davetlilerin katıldığı tören, okul bahçesinde verilen yemekle başladı. 8. Sınıf öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Okul Müdürü Muhammed Toker, öğretmenlik hayatından örneklerle süslediği konuşmasında, "Bu beste burada bitmesin." diyerek öğrencilerinden öğretmenleri ve okulları ile gönül bağlarını bir ömür boyu sürdürmelerini diledi. Daha sonra programa canlı müzik ve öğrenci fotoğraflarından derlenen slayt gösterisiyle devam edildi. Heyecanlı dakikaların yaşandığı gecede okul birincisi Selda Uysal sahneye çıkarak, Hayat Ufuk İlköğretim Okuluna gelmekle sadece derslere değil, hayata da kendini hazırladığını söyledi.
Ufuk Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Sabri İşman ise konuşmasında, öğrencilerin muhatap olacağı insanlarla en iyi şekilde iletişim kurabilecek nesiller yolunda ilerlemeleri için ciddi gayret gösterdiklerini belirtti. Ufuk Eğitim Kurumları’na teslim edilen öğrencilerin üzerine hassasiyetle durduklarını dile getiren İşman, "Kimliğinden, kişiliğinden hiçbir şey kaybetmeden müspet ilimlerle donatılmış milli kültürümüzle beslenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin muhatap olacağı insanlarla en iyi şekilde iletişim kurabilecek nesiller yolunda ilerlemeleri için ciddi gayret gösteriyoruz. Bunun yolu da Ufuk İlköğretimin devamı olan Ufuk Lisesidir." diye konuştu.
Okulların düzenlediği 3 ayrı etkinlikte Türkçe olimpiyatından şiirler, öğrencilerin okuduğu şiirler, jimnastik gösterisi, İngilizce şarkılar mezuniyet gecelerine ayrı bir renk kattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler