YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paşa'nın Melekleri EHF Cup'ta Mücadele Edecek

 Bayanlar Hentbol Süper Ligi şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda (EHF Cup) mücadele edecek.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda (EHF Cup) mücadele edecek. Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Avrupa Hentbol Federasyonundaki kura çekimi sonrasında Muratpaşa Belediyespor, şampiyonaya direkt üçüncü turdan başlayacak. Muratpaşa Belediyespor, ikinci turda 18 ve 19 ile 25 ve 26 Ekim tarihlerinde karşı karşıya gelecek Faroe Adalar ekibi Kyndil Torshavn ile Belçika ekibi Femina Vise maçının galibiyle eşleşecek. Muratpaşa Belediyespor üçüncü turda rakibiyle ilk maçını 15 ve 16 Kasım, rövanşını ise 22 ve 23 Kasım'da yapacak. Paşa'nın melekleri, rakibini elemesi durumunda EHF Cup'ta ilk 16'ya kalacak. Muratpaşa ekibi, sezon açılışını da 4 Ağustos'ta gerçekleştirecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler