YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polise Vatandaş Desteği Sürüyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin broşür dağıtım çalışmalarına vatandaşın desteği...

Polise Vatandaş Desteği Sürüyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin broşür dağıtım çalışmalarına vatandaşın desteği sürüyor.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından hazırlatılan 'Güvenlik Taahütnamesi ve Polis Para İstemez' konulu broşürlerin dağıtımına devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde bir seminerde tanıştığı polis memurunun tek başına 8 bin broşür dağıtacağını duyarak polise yardıma koşan 19 yaşındaki Ayşe Mine Karaçomak'ın bir dayanışma örneği sergilediğini söyleyen 35 yaşındaki Abdurrahman Er de Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek polise destek olmak istediğini söyledi.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Abdurrahim Er, "Polisimizin gayret ve çabalarını gören 19 yaşındaki Ayşe Mine Karaçomak'ın destek olması beni duygulandırdı. Basında çıkan haberin ardından ben de kendi çapımda polisimize destek olmak istedim. En azından kendi mahallemdeki vatandaşları bilinçlendirmek için onlara yardımcı olacağım" dedi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin düzenlediği bilgilendirme seminerine katılan 19 yaşındaki Ayşe Mine Karaçomak, bir polisin binlerce broşürü tek başına dağıtmasından etkilenerek yardımcı olmak istemişti. Genç kızın talebi, gerekli izinler alındıktan sonra olumlu bulunmuş ve Karaçomak polislerle birlikte broşür dağıtmaya başlamıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler