YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rus çifte taciz ve dayak iddiası

Antalya'da tatil yapan Rus çift, rafting yaparken Köprülü Kanyon'da darp edilip tacize uğradıkları iddiasıyla konsolosluğa başvurdu.

Rus çifte taciz ve dayak iddiası

Antalya'da tatil yapan Rus turist çift, rafting yapmak için gittikleri Köprülü Kanyon'da darp edilip tacize uğradıkları iddiasıyla konsolosluğa başvurdu.

GÖZÜNDE MORLUKLAR OLUŞTU(FOTO GALERİ)

Olay Manavgat'ın Beşkonak Beldesi'nde bulunan dünyaca ünlü Köprülü Kanyon rafting merkezinde meydana geldi. Rus işadamı 28 yaşındaki Aleksandr Ushnikov ile avukat eşi 25 yaşındaki Alena Ushnikova, tatil için geldikleri Antalya'da rafting yapmak istedi. Bir rafting firması (Escape) görevlileri tarafından otellerinden alınan Rus çift Köprülü Kanyon'a götürüldü. İddiaya göre kalabalık bir ekip ile 2 kişilik kanoya binen Ushnikov çifti, zaman zaman diğer kanolardaki kişiler tarafından taciz edildi.

Suyun debisinin fazla olduğu bir anda kendilerine çok yaklaşan bir kanodan kürek zoru ile düşürülen Aleksandr Ushnikov dalgalarla boğuşurken, kanoda kalan eşinin diğer kanodaki kişiler tarafından taciz edildiğini fark etti.

Rus çifte taciz va dayak iddiası | www.mynet.com/video

Yüzerek eşinin bulunduğu bölgeye gelen Aleksandr Ushnikov, tacizciler tarafından darp edildi. Çevreden yetişen diğer gruplar tarafından engellenen saldırganlar olay yerine gelen jandarma ekibince gözaltına alındı. İfadeleri alınan Rus çift ve diğer saldırganlar daha sonra salıverildi.

Kendilerine yapılan saldırı karşısında tacizcilerin gerekli cezayı almasını isteyen Uchnikov çifti, Rusya'nın Antalya Konsolosluğu'na müracaat etti. Konsolosluğa şikayet dilekçesini bırakan Aleksandr Ushnikov, ilk tacizi rafting firmasının görevlisinin yaptığını iddia ederek, "Önce bir diğer kanodaki çiftin erkeğini, ardından beni attı. Zaten tur boyunca eşime yaklaşarak güneş kremi sürmek istedi, bir ara da onu yalnız bir yere götürmeye kalkmıştı" dedi. Alena Ushnikova ise "Eşim tekneden düşünce ekip başı benim yanıma geldi. Eşim geri geldiğinde ise bir anda 15 kişi oldular ve saldırmaya başladılar. Taşlarla saldırıyorlardı ve öldürmek için vuruyorlardı" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler