YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sanayinin Ustaları Endüstri Meslek Lisesinde Yetişecek

 Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk, Endüstri Meslek Lisesinin ihalesinin bu ayın sonunda yapılacağını bildirdi.

Sanayinin Ustaları Endüstri Meslek Lisesinde Yetişecek

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk, Endüstri Meslek Lisesinin ihalesinin bu ayın sonunda yapılacağını bildirdi. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Endüstri Meslek Lisesinin sanayiye kazandırılma çalışmalarının yanı sıra sanayinin hurda araçların oluşturduğu çirkin görüntüden kurtulması amacıyla da adeta seferberlik ilan ettiklerini belirtti. Okulun ihalesinin bu ayın sonunda yapılacağını ve yüzlerce öğrencinin bu okulda alacağı eğitimle usta olacağını kaydeden Öztürk, okulun Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programına alınmasında katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Endüstri Meslek Lisesinin 10 dönümlük alanda 24 derslikli olarak inşa edileceğini ifade eden Öztürk, okulda otomotiv, metal, ahşap, makine ve elektrik-elektronik branşlarında eğitim verileceğini bildirdi. Sanayinin hurda mezarlığına döndüğü yönündeki eleştiriler üzerine de harekete geçtiklerine değinen Öztürk, hurda araçların Kepez Belediyesi ile ortaklaşa toplatılacağını açıkladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler