YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savcılık katibine fuhuş gözaltısı

Antalya adliyesinde savcılık katibi olarak görev yapan N.D. adlı kadın, fuhuştan gözaltına alındı.

Savcılık katibine fuhuş gözaltısı

Antalya'da para karşılığı fuhuş yatıkları belirlenen 2 kadın gözaltına alındı. Müşteri kılığındaki polislerle, bir kadın arkadaşı ve kendisi için bin 200 TL karşılığında fuhuş pazarlığı yapan 26 yaşındaki N.D.'nin savcılıkta katip olduğu ortaya çıktı. Sorgusunun ardından serbest bırakılan N.D. hakkında başsavcılık, idari soruşturma başlattı.

Antalya'da bir kadının fuhuşa aracılık yaptığı ihbarını alan polis, müşteri kılığına girerek yaptığı araştırmada N.D.'ye ulaştı. Kendisini çalışmayan biri olarak tanıtan N.D., yanındaki arkadaşıyla geceyi birlikte geçirmek için müşteri kılığındaki polislerle bin 200 liraya anlaştı. Adı açıklanmayan arkadaşı ile birlikte buluşma noktasına gelen N.D., müşteri zannettiği polisler tarafından gözaltına alındı.

Antalya Adliyesi'nde savcılık katibi olarak çalıştığı belirlenen N.D. ve arkadaşı, polisteki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkındaki adli soruşturma devam eden kadın memur hakkında ayrıca idari soruşturma başlattı. Her iki soruşturma sürüyor. Öte yandan N.D'nin, serbest kaldıktan sonra rapor aldığı ve işe gelmediği öğrenildi. (Habertürk)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler