YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, sahasında Ankara Demirspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, sahasında Ankara Demirspor'u 2-1 mağlup etti.

Tekirova Belediyespor Dr. Fehmi Öncel Stadında yapılan karşılaşmayı Ümit Öztürk, Serdar Çiftçi Özmen Atalay hakem üçlüsü yönetti. Yağmur altında başlayan maçın 4. dakikasında Ankara Demirspor, Cağrı'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra oyunda kontrolü eline alan Tekirova Belediyespor, 8. dakikada Mehmet'in golüyle skoru 1-1 yaptı. Beraberlik golünden sonra Tekirova Belediyespor sürekli atak oynadı, konuk Ankara Demirspor ise geliştirdiği kontra ataklara rakip kalede gol aradı. İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da Tekirova Belediyespor, üstünlüğünü sürdürdü.

Yağmur nedeniyle oyuncular topa hakim olmakta zorluk çekti, gol pozisyonlarında istedikleri vuruşu yapamadılar. Maçın 90+1. dakikasında kullanılan serbest vuruşta Tekirova Belediyespor'dan Mustafa Özkaya, düzgün kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Bu skorla sona eren karşılaşma sonunda Tekirova Belediyespor, ligin ilk yarısının son haftasını 3 puanla kapattı. Maçta Tekirova Belediyespor'dan İsmail, Devrim, Mehmet, Gökhan ve Yusuf, Ankara Demirspor'dan ise Veysi ve Hasan sarı kart gören oyuncular oldu.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler