YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süleyman Demirel Için Antalya'da Mevlit

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, 17 Haziran günü yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Muratpaşa Camii'nde, ikindi namazından önce mevlidi şerif okundu.

Süleyman Demirel Için Antalya'da Mevlit

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, 17 Haziran günü yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Muratpaşa Camii'nde, ikindi namazından önce mevlidi şerif okundu. Mevlide cami cemaatinin yanı sıra, eski Demokrat Partililer ve Demokrat Parti İl Başkanı Hasbi Ünal katıldı. Antalya İl Müftüsü Osman Artan, merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve geçmiş tüm devlet adamları için dua okudu. Cami çıkışında Demirel'in yeğeni Nihan Demirel Atasagun tarafından gönderilen, üzerinde Demirel'in fotoğrafının bulunduğu şeker ve lokum kutusu, cami cemaatine ikram edildi.

Süleyman Demirel Için Antalya'da MevlitSüleyman Demirel Için Antalya'da Mevlit

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler