YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SunExpress, Anadolu ile Almanya arasındaki direkt uçuşları iki katına çıkarıyor

SunExpress, Kasım 2010’da başlattığı ve Anadolu kentleriyle Almanya’yı direkt bağlayan uçuşlarının sayısını, 2011–2012 kış tarifesinde...

SunExpress, Kasım 2010’da başlattığı ve Anadolu kentleriyle Almanya’yı direkt bağlayan uçuşlarının sayısını, 2011–2012 kış tarifesinde iki kat artıracak. SunExpress, 1 Kasım 2011’de başlayacak kış tarifesiyle birlikte, Anadolu-Almanya uçuşlarına Berlin’i yeni destinasyon olarak ekleyecek. Diğer hatlarında da frekans artıracak ve bir önceki kış tarifesinde 28 olan haftalık uçuş sayısını yüzde 103,6’lık bir artışla 57’ye yükseltmiş olacak. Türkiye’de ilk defa SunExpress tarafından yapılan bu uçuşlar, 2011–2012 kış tarifesinde Adana, Ankara, Antalya, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Trabzon ile Berlin (Schönefeld-SXF), Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln/Bonn, Münih ve Stuttgart arasında gerçekleştirilecek.
SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yaptığı yazılı açıklamada, “Anadolu kentlerinden Almanya’ya düzenlediğimiz uçuşların henüz 2. yılında 2 kat artabilecek kadar yüksek bir potansiyel oluşturması hem şehirlerimizin ekonomik gelişmişliğini hem de Alman seyahat pazarının Anadolu’yu keşfettiğini gösteriyor.” dedi.
SunExpress, kış tarifesinde Anadolu ve Almanya arasındaki en yoğun operasyonu haftada 14 uçuşla başkent Ankara’dan gerçekleştirecek. Havayolu şirketi, kış tarifesi boyunca Adana’yı 7, Ankara ve Kayseri’yi ise 6 Alman şehrine direkt bağlayacak. Ayrıca pek çok Anadolu kenti ile daha önceden uçmadığı Berlin arasında da hava köprüsü kuracak. Böylelikle Türkiye ve Almanya’nın başkentleri arasında da ilk defa direkt uçuşlar başlayacak. SunExpress’in Anadolu ile Alman kentleri arasındaki uçuşları, kardeş kuruluşu ‘SunExpress Almanya’ tarafından Öger Türk Tur işbirliğinde icra ediliyor. Bilet fiyatları ise her şey dahil olmak üzere 59,99 eurodan başlıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler