YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tartışma yaratan afiş kaldırıldı

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde AK Parti ilçe binasındaki tartışma yaratan seçim afişi kaldırıldı.

Tartışma yaratan afiş kaldırıldı

Afişte merhum Başbakan Bülent Ecevit'in Bill Clinton ile olan fotoğrafının kullanılmıştı.

Merhum Başbakan Bülent Ecevit'in 2000 yılındaki Washington ziyaretinde dönemin ABD Başkanı Bill Clinton ile birlikte görüldüğü fotoğrafının yer aldığı afiş, Antalya'nın Elmalı ilçesinde AK Parti teşkilatı binasındaki ışıklı panodan kaldırıldı.

Parti görevlileri, binanın dış cephesindeki büyük ışıklı panoya asılan afişi bu sabaha karşı indirdi.

AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin, afişin gündem yaratacağını düşünmediklerini belirterek, ''Ama tüm Türkiye bizim afişi konuştu. Afişi, süresi dolduğu için indirdik. Eleştirileri saygıyla karşılıyoruz. Biz sadece malumu ilan ettik. Hükümetimizin icraatlarını halkımıza göstermek için yeni afiş çalışmalarımız sürecek'' dedi.

Afişteki fotoğraflarda Billi Clinton koltuğun kenarına yaslanmış ve karşısında Bülent Ecevit ayakta dururken, diğer fotoğrafta ise yanyana olan Başbakan Erdoğan, Barack Obama'ya bir şey anlatıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler