YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Temizlikçi kadın, balkon penceresinde sıkıştı

Antalya’da bir dairenin temizliğini yapan kadın, 5’inci kattaki balkon penceresine sıkışınca korku dolu anlar yaşadı.

Temizlikçi kadın, balkon penceresinde sıkıştı

Antalya’da bir dairenin temizliğini yapan kadın, 5’inci kattaki balkon penceresine sıkışınca korku dolu anlar yaşadı.

TEMİZLİKÇİ KADIN BÖYLE SIKIŞTI(FOTO GALERİ)
Olay, Meltem Mahallesi Özlem Sitesi Karanfil Apartmanı’nın 5’inci katında meydana geldi. Öğleden sonra dairede temizlik yapan 35 yaşındaki Fidan A., sıra pencere temizliğine gelince, ahşapla kapalı balkonun pencerelerini dışarıya sarkarak temizlemeye başladı. Küçük olan pencereden dışarıya çıkan Fidan A., camı sildikten sonra içeri girmek istedi. Ancak, pencerede sıkışıp kalan temizlikçi kadın bağırarak çevredekilerden yardım istedi.

Kanının sesini duyanlar önce itfaiyeye, ardından polise haber verdi. Tedbir amaçlı olarak olay yerine ambulans da gönderildi. Bu arada gazetecilerin kendisini görüntülediğini gören Fidan A., "Eyvah ailem görecek. Çekmeyin beni" diyerek gazetecilere tepki gösterdi. Bir eliyle pencereye tutunan, diğer eliyle de temizlik bezini kafasına geçiren Fidan A. yüzünü gizlemeye çalıştı.

Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye kurtarma ekibi, 5’inci kata itfaiye aracının merdiveniyle çıkarak Fidan A.’yı sıkıştığı yerden çıkardı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler