YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Toros Ortaokulu Antalya'da Çeyrek Finale Yükseldi

Manavgat Okul Sporları Tertip Komitesi tarafından düzenlenen Yıldız Erkek Futbol Müsabakalarında Manavgat Şampiyonu olan Toros...

Toros Ortaokulu Antalya'da Çeyrek Finale Yükseldi

Manavgat Okul Sporları Tertip Komitesi tarafından düzenlenen Yıldız Erkek Futbol Müsabakalarında Manavgat Şampiyonu olan Toros Ortaokulu Antalya’da yapılan il şampiyonasında çeyrek finale yükseldi.

Toros Ortaokulu çeyrek final maçını Pazartesi günü Antalya Dr. Gülşen Baki Ortaokulu ile yapacak. Gençlik Spor Müdürlüğü Zeytinköy 100. Yıl 2 nolu sahada oynanacak karşılaşma Saat 11.00’da başlayacak. Antalya’da yapılan il şampiyonasında Manavgat’ı temsil eden Milli Egemenlik ve Sarılar Zeki Vargün ortaokulu ise rakiplerine yenilerek elendi.

Toros Ortaokulu Antalya’da yapılan il şampiyonasında sırasıyla F. Haluk Saraçoğlu Ortaokulu’nu 2-1, Emel Sevgi Taner ve Fatma Gül Özpınar ortaokullarını 1-0’lık sonuçlarla yenerek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finale yükselen takımlar ve pazartesi günü oynanacak maçların programı şöyle;

Serik Tekelioğlu Ortaokulu-Varsak Şelale Ortaokulu

Alanya Mahmutlar Ortaokulu-Ferda Kahraman Ortaokulu

M. Fevzi Çakmak Ortaokulu-Göçerler Ortaokulu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler