YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk sevgili fuhuş batağına sürükledi

Türkmenistan'da Türk sevgilisinin peşinden Antalya'ya gelen 6 aylık hamile Gülnara J., fuhuşa sürüklendi.

Türk sevgili fuhuş batağına sürükledi

Türkmenistan'da hamile kaldığı Türk sevgilisinin peşinden Antalya'ya gelen 6 aylık hamile 23 yaşındaki Gülnara J., düştüğü fuhuş batağından polis tarafından kurtarıldı.

Antalya'da polis geçen hafta yaptığı 'Doğu Hattı' adlı fuhuş operasyonunda 50 kişiyi gözaltına aldı. 29 kadından 4 Türk ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, yabancı uyruklu 25 kadın Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Aralarında 3 polis memurunun da bulunduğu 21 kişi ise 'örgütlü olarak fuhuş yaptırmak', 'fuhuşa aracılık ve yer temin etmek', 'insan ticareti', 'rüşvet almak ve vermek' suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden çete lideri olduğu iddia edilen Şeref Ö., yardımcısı ve oğlu Onur Ö., İrina Y., Tahsin T., Sefa Ç., Ali K., Uğur K., Fahri Y., Cemil A., Müslüm B. ve Şükrü Ç. tutuklandı. Yine, 'fuhuşa aracılık ve yer temin etmek' suçlarından aranan Erdal U. ve Sinan Y. de çete dosyasından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, arandıkları suçtan ise tutuklandı. 3 polis memurunun da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, operasyonla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

SEVGİLİSİNİN PEŞİNDEN ANTALYA'YA GELDİ
Yakalanan kadınlardan Türkmenistan uyruklu Gülnara J.'nin, ülkesinde tanıştığı adı açıklanmayan bir Türk'e aşık olduğu, vizesi dolan Türk gencin Antalya'ya dönmesinin ardından hamile olduğunu öğrenen kadının telefonla arayarak durumu anlattığı, sevgilisinin, "Bebeği burada doğur, evlenelim" demesi üzerine ablasıyla birlikte Antalya'ya geldiği belirlendi.

6 aylık hamile Gülnara J. ve ablası Gonca J.'yi burada karşılayan fuhuş çetesi elemanlarının, "Sizi 1000'er dolara satın aldık, borcunuzu ödeyene kadar fuhuş yapacaksınız" diyerek pasaportlarına el koyduğu ve 2.5 aydır erkeklere pazarladığı ortaya çıktı.

'HAMİLEYİM DEDİM, DİNLEMEDİLER'
Gülnara J. polisteki ifadesinde, bebeğinin babasıyla konuştuktan sonra ablasıyla birlikte Antalya'ya geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bizi burada sevgilimin arkadaşı olduğunu söyleyen iki kişi karşılayarak bir otomobille otele götürdü. Biz fuhuş yapmayı kabul etmeyince ablam ve beni dövdüler. Hamile olduğumu söyledim ama kimse dinlemedi. 2.5 aydır bizi onlarca erkeğe pazarladılar. 'Bizim polis tanıdıklarımız var. Biz birlikte hareket ediyoruz, siz borcunuzu ödemeden kimse size yardımcı olamaz' diye tehdit ettiler. Kurtulabileceğimizi sanmıyorduk."

Abla Gonca J. ise "Kardeşim gelmeden bebeğin babası onu ve beni bir çeteye satmış. Havalimanında karşılayıp zorla erkeklere sattılar. Kardeşim hamile olduğu için çok sancısı ve ağrısı oluyordu. Bazen yalvarıp onun yerine ben işe gidiyordum" diye konuştu.

Gülnara J. ile ablası Fonca J., ülkelerine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler