YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye'nin 5'nci Yüz Nakli

1 hafta önce nişanlanan Türkiye'nin 5'nci yüz nakli yapılan 27 yaşındaki Recep Sert, "Nişanlım dürüstlüğümü sevdi. Tedavim biter bitmez evleneceğiz.

1 hafta önce nişanlanan Türkiye'nin 5'nci yüz nakli yapılan 27 yaşındaki Recep Sert, "Nişanlım dürüstlüğümü sevdi. Tedavim biter bitmez evleneceğiz. Doktorum Ömer Özkan’ın nikah şahidim olmasını istiyorum" dedi. Sert, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 hafta önce bir huzurevinde hasta bakıcı olarak çalışan 29 yaşındaki 2 çocuk annesi Esma Aykul ile nişanlandığını belirtti. Nişanlısı ile 7 ay önce tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tanıştığını dile getiren Sert, 2 ay önce duygularını nişanlısı ile paylaştığını ve karşılık bulduğunu söyledi. Birbirlerini tanıdıktan sonra evlenmeye karar verdiklerini anlatan Sert, 18 Nisan'da nişan yüzüklerini taktıklarını belirtti. Hayal bile edemeyeceği olaylar yaşadığını vurgulayan Sert, "Nişanlım dürüstlüğümü sevdi. Tedavim biter bitmez evleneceğiz. Doktorum Ömer Özkan’ın nikah şahidim olmasını istiyorum. Doktoruma teşekkür ediyorum. Her şeyi onun sayesinde yaşıyorum" diye konuştu. Sert, tedavisi tamamlandıktan sonra bir işe girip çalışmayı ve mutlu bir yuva kurmayı istediğini sözlerine ekledi. Öte yandan Sert'in birkaç gün önce Bursa'da, önceki yıllardan kalan telefon borcu nedeniyle gözaltına alındığı, polis merkezinde yaklaşık 3 saat kaldıktan sonra borcun ödenmesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi. Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Sert'e 18 Temmuz 2013'te Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene nakli gerçekleştirilmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler