YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Umut yeni evinde mutlu

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan ve ailesi bulunamayan 'Umut', yeni evinde çok mutlu.

Umut yeni evinde mutlu

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan ve ailesi bulunamayan 'Umut', yeni evinde çok mutlu.

Umut’un bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı, özel olarak hazırlanan banyoda Umut’u kolayca yıkayabildiğini söyledi.

Antalya’nın Aksu ilçesinde 2008 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından felç kalan ve ailesi bulunamayan Umut’un bakımını 5 yıldır 3 çocuk annesi Gülsüm Kabadayı üstleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Muratpaşa ilçesi Meydan Mahallesi’nde bir sitenin 140 metrekarelik giriş katındaki daire, Rönesans Holding tarafından Umut’un bahçeye daha rahat çıkarılabilmesi için Gülsüm Kabadayı’ya teslim edildi.

Yeni evlerinde geçen 12 günün ardından yaşadığı duyguları İHA’ya anlatan Gülsüm Kabadayı, yeni evlerinin her açıdan hayatlarına bir farklılık getirdiğini söyledi. Ailesiyle birlikte Umut’un bakımını üstlendiklerini söyleyen Kabadayı, çevreden gelen destek sayesinde Umut’un sağlığının her geçen gün daha da iyiye gittiğini ifade etti.

Umut’un artık konuşmalarla seslere tepki verdiğini anlatan Gülsüm Kabadayı, "Biz yeni evimizde mutluyuz, huzurluyuz. Umut yeni evinde çok mutlu. Hareketleri çok değişti. Umut için özel bir banyo yapıldı. Artık Umut’u çok rahat bir şekilde yıkayabiliyorum. Evimiz giriş katı olduğu için rahatlıkla bahçeye çıkarabiliyorum. Odası çok aydınlık. Gündüz sürekli güneş alıyor. İstediği kadar uyuyabiliyor kendi odasında. Eski evimizde aynı odada kalıyorduk. Sürekli gürültü oluyordu ama yeni evimizde Umut daha rahat bir ortamda. Küvet şeklinde bir banyosu var. Yazın da küvetinin içine mineraller dökerek fizik tedavisi yapacağım. Daha da iyi olacak, buna inanıyorum" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler