YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Emek Parkı Tamamlandı

Antalya Kepez Belediyesi, Yeni Emek Mahallesi’nde 14 dönümden oluşan parkın inşasının bittiğini belirtti. Ayrıca belediye...

Yeni Emek Parkı Tamamlandı

Antalya Kepez Belediyesi, Yeni Emek Mahallesi’nde 14 dönümden oluşan parkın inşasının bittiğini belirtti. Ayrıca belediye aynı mahallede yeni bir park çalışmasına da başladıklarını duyurdu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gecekondu işgalinden temizlenen 14 dönümlük alanda başlattığı park çalışmasını tamamladı. Hizmete giren dev parkla bölgede yaşayanların eğlence, dinlenme ve yeşil alan ihtiyacı karşılandı. Mahallenin modern bir şehir kimliğine kavuşmasına katkı sağlayacak parkta, basketbol-futbol sahası, açık hava spor aletleri, üzeri kapalı oturma alanları ve çocuk oyun grubu bulunuyor. Çim ekilen parkta, çeşitli türlerde ağaç fidanı ve bitki de dikildi.

Mahalle sakinlerinin park isteğini karşılayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2580 Sokak’ta yeni bir park çalışması daha başlattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, geçen aylarda yapılacağını açıkladığı park, bin 500 metrekare alandan oluşuyor. Çocuk oyun grubunun ve açık hava spor aletlerinin bulunacağı parkın, bu yıl hizmete gireceği ifade edildi.

Ayrıca Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde Yeni Emek Mahallesi 2592 Sokak’ta spor temalı bir park da inşa edeceğini duyurdu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler