YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşilay Derneği'nden Vali Altıparmak'a Ziyaret

Yeşilay Derneği Antalya Şubesi Yöneticileri Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Yeşilay Derneği'nden Vali Altıparmak'a Ziyaret

Yeşilay Derneği Antalya Şubesi Yöneticileri Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Yeşilay Derneği Antalya Şube Başkanı Kerim Atılgan ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Altıparmak,Yeşilay'ın kötü alışkanlıkları önleme konusundaki gayretine değinerek, "Başbakan'ın sigaraya karşı kararlı tutumuyla beraber, Türkiye'de sigaranın kapalı alanlarda yasaklanmasıyla kısa sürede çok yol kat ettik. Bu manada sigara konusunda Türkiye Başbakan'a çok şey borçlu" dedi. Yeşilay'a hala çok görev düştüğünü kaydederek kötü alışkanlıkların önlenmesinde aile, okul ve çevrenin önemine işaret eden Vali Altıparmak, "Değerler Eğitimi sistemi içinde kötü alışkanlıklara karşı bir mücadelemiz var. Bu mücadele çerçevesinde o eğitimi alan çocuk, bu tür şeylere yönelmez. Yeşilay Derneği olarak Değerler Eğitimi içine net mesaj koyacak şekilde bir çalışma yapabilirsiniz" dedi.

Vali Altıparmak, İl Emniyet Müdürlüğü'nün polirobot projesi kapsamında Yeşilay'ın mesajlarının yer alabileceğine işaret ederek, Zeytinköy projesine odaklanmalarını ve sosyo-ekonomik olarak gelişmişliği düşük bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırmalarını istedi.

Başkan Kerim Atılgan ise dernek yöneticilerinin genelde kamu kurumlarında çalışan idarecilerden oluştuğunu ve kötü alışkanlıkları önlemek için nöbeti devraldıklarını belirterek, derneğin çalışmaları hakkında Vali Altıparmak'a bilgi verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler