YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zabıta Teşkilatı'nın 185'nci yıldönümü Antalya’da kutlandı

Antalya'da Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 185’inci yıldönümünü törenlerle kutladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama töreninin ardından kortej...

Zabıta Teşkilatı'nın 185'nci yıldönümü Antalya’da kutlandı

Antalya'da Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 185’inci yıldönümünü törenlerle kutladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama töreninin ardından kortej halinde vatandaşları selamlayan Antalya Zabıtası, esnafa ve vatandaşa karanfil dağıttı.
Her yıl 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen büyükşehir ve ilçe belediyelerin zabıta görevlileri, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Haluk Özkan, zabıtanın halkın huzuru için çalıştığını söyledi. Özkan, "Tüm vatandaşlarımızla el ele hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızla bütünleşerek, onların sorunlarına birlikte çözüm arıyoruz. Zabıta olarak cezacı değil, eğitici, öğretici ve yol gösterici olarak sorunlara ortak çözüm bulma anlayışıyla görev yapmaktayız." dedi.
Zabıta heyeti daha sonra Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti. Zabıtanın insan hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar yaptığını belirten Vali Altıparmak, "Pazarlarda, trafikte, sokakta zabıta her zaman görevinin başında, vatandaşların huzuru için çalışıyor. Sizler halkımız için önemlisiniz." diye konuştu. Ziyaretin ardından Antalya içerisinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait zabıta araçları şehir içinde kortej geçişi yaptı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, günün anlam ve önemine istinaden halka ve esnafa karanfil dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Zabıta Haftası süresince huzurevlerini ve hasta yatan zabıta memurlarını ziyaret edecek.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler