YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zorla Fuhuş Yaptıran Çeteye Operasyon: 7 Gözaltı

- ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Manavgat İlçesi'nde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 10 şüpheliden 7'si düzenlenen operasyonla

Zorla Fuhuş Yaptıran Çeteye Operasyon: 7 Gözaltı

- ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Manavgat İlçesi'nde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 10 şüpheliden 7'si düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavgat İlçesi Side, Selimiye ve Kumköy bölgesinde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 10 şüpheliyi takibe aldı. Şüpheliler hakkında yeterince delil toplayan ekipler, dün saat 06.00'da 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskında, 7 şüpheli gözaltına alınırken, 3 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 14 cep telefonu, 12 SIM kart, 1 ajanda, 21 günlük not kağıdı, 2 banka dekontu, 2 banka kartı ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin lira ve 230 Euro ele geçirildi.
11 YABANCI KADIN KURTARILDI
Operasyon kapsamında zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen 5'i Özbekistanlı ve 6'sı da Kırgızistanlı olmak üzere 11 kadın ülkelerine gönderilmek üzere Antalya Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gözaltına alınan 7 kişi ise zorla fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler