YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahıskalılar Derneği Ihtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

Ardahan Ahıskalılar Eğitim ve Kültür Derneği ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Yöresel yemeklerin de...

Ahıskalılar Derneği Ihtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

Ardahan Ahıskalılar Eğitim ve Kültür Derneği ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Yöresel yemeklerin de sergilendiği gıda ve giyim kermesi Ardahanlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kermesin açılışı Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Dernek yöneticileri tarafından gerçekleştirildi. Başkan Köksoy, kermesin hayırlı olmasını dileyerek, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

İnönü Caddesi'nde yapılan kermes 3 Haziran’a kadar devam edecek. Kermeste yaşlı, kadın, genç ve çocuklar, el emeği göz nurlarını sergiledi. El işleri, danteller, çeyizler, tatlı çeşitleri, gözleme ve pasta çeşitlerinin yer aldığı kermesin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkânı sağlamak amacıyla yapıldığına dikkat çeken Ardahan Ahıskalılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Olgun Sarıkamış, bütün Ardahanlıları bu kermese davet etti. Sarıkamış, bu tür faaliyetlerin sosyal dayanışmayı artırdığını vurgulayarak, "Kermesi dernek üyelerimiz ile hayırsever ev hanımları ve esnaflarımızın katkıları ile düzenledik. Bu kermeste bayanlar tarafından yapılan el işleri, örgüler, esnaf tarafından verilen giyim eşyaları bulunmaktadır. Buradan elde edilecek gelir, fakir öğrencilerin eğitim giderlerinde kullanılacak." dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler