YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ardahan önemli bir sınava hazırlanıyor

"Eğer bir aday başka bir adaydan daha dürüst, daha samimiyse ve biz buna oy vermeyeceksek bu büyük bir vebal olur"

Ardahan önemli bir sınava hazırlanıyor

Ardahan'ın Hanak İlçe Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlere ilişkin ''Eğer bir aday başka bir adaydan daha dürüst, daha samimiyse ve biz buna oy vermeyeceksek bu büyük bir vebal olur'' dedi.

Çoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, genel seçimlerin Ardahan için önemli bir sınav olduğunu söyledi.

Bu önemli sınavda samimiyete ihtiyaç duyulduğunu anımsatan Çoban, ''Bizi millet olarak 12 Haziranda ciddi bir sınav bekliyor. Adaylara ve partilere göre oy vereceğiz. Ben buradan şunu söylemek istiyorum. Elinizi vicdanınıza koyarak oyunuzu kullanın. Kendi çıkarınızdan önce memleketin çıkarını, ülkenin ve milletin çıkarını düşünün. Eğer bir aday başka bir adaydan daha dürüst, daha samimiyse ve biz buna oy vermeyeceksek bu büyük bir vebal olur'' diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler