YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ardahan'a Mayıs karı

Ardahan'da dün gece etkili olan kar nedeniyle yerler beyaza büründü.

Ardahan'a Mayıs karı

Kar yağışı nedeni kent merkezi sabah saatlerinde beyaz örtüyle kaplandı. Bazı ilçelerde de etkili olan yağış şaşkınlığa yol açtı.

Yıllardan bu yana bu mevsimde kar yağışı görmediklerini dile getiren Ardahanlılar, "Baharda güne beyaz örtü ile uyanınca içimiz üşüdü. Umarız kar artık yerini yeşil örtüye bırakır" dedi.

PALANDÖKEN'DE KAR 5 METREYE ULAŞTI

SON 5 GÜNÜN HAVA RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ

Özellike yüksek kesimlerde 5 santime kadar ulaşan kar nedeniyle belediye ve işyeri sahipleri kaldırımlarda kar temizliği yaptı. Mayıs ayında çiçek açamaya hazırlanan ağaçları da beyaza bürüdü. Bazı kişiler mayıs karı üzerinde yürümekte güçlük çekti

Sabah saatlerinde otomobillerine binmek zorunda kalanlar araç üzerindeki karları temizlemedi. Kar yağışı nedeni ile kentte hava sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceye kadar düştü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler