YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ardahan'ı enerji üssü yapacak

Son 10 yıldır Ardahan'a yaptığı yatırımlarla dikkat çeken işadamı Gürsoy Tunç, yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

Ardahan'ı enerji üssü yapacak

Göle-Ardahan Karayolu üzerinde açtığı Petrol Ofisi'nden sonra şimdide yine aynı güzergahta TürkOil Petrol ürünleriyle tam komseptli bayilik açmaya hazırlanan iş adamı Gürsoy Tunç, Ardahan'ı enerji üssü yapmaya hazırlanıyor.

Göle yolu üzerinde Türkoil Petrol Ürünleri bayiliğini yakında hizmete açacak olan iş adamı Gürsoy Tunç, "Dağıtıcı Lisansı"çevçevesinde, ülke çapında “Türkoil” markasıyla akaryakıt dağıtım faaliyetlerini yürüten dev bir firmayla işbirliğine girmesi Ardahan'da memnuniyetle karşılandı.

Ardahan'da enerji sektöründe söz sahibi olan iş adamı Gürsoy Tunç, ilimize kazandırdığı yatırım ve hizmetleriyle organizasyon, saha yapılanması ve şirket kurumsal kimlik çalışmalarını tamamladı.

Ardahan'da resmi ve özel kuruluşların akaryakıt ihtiyaclarını başarıyla karşılayan, yüksek miktarlı yatırımlarla ilimiz akaryakıt dağıtım sektöründe kalitesi ve hizmetiyle uzun yıllar taviz vermeden hizmet veren Tunç Petrol, iki farklı noktadan akaryakıt satışı ve ikmal hizmeti vermesi bekleniyor.

Yakında hizmete girecek olan Türkoil Petrol firmasıyla müşterilerine daha iyi hizmet etmek istediğini açıklayan iş adamı Gürsoy Tunç, "Sağlık emniyet ve çevre konularında duyarlı olmayı, çalışanları ve çalıştığı kurumlarla beraber mümkün olduğunca ekonomik ve kaliteli hizmet vererek, nihai tüketicinin de çıkarları doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmek istediklerini" ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler