YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ARÜ Kız öğrenci yurduna kavuşuyor

Vasfiye Eriş Kız Öğrenci yurdu devir teslim protokolu imzalandı..

ARÜ Kız öğrenci yurduna kavuşuyor

Vasfiye Eriş Kız Öğrenci yurdu devir teslim protokolu imzalandı

Türkiye Yardımseverler Derneği İstanbul Şubesi’nin yardımlarıyla tamamlanan Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Vasfiye Eriş Kız Öğrenci Yurdu, 30 Aralık Cuma günü düzenlenen törenle ARÜ’ye teslim edildi.

Ardahan Üniversitesi yeni yerleşke alanında yapılan törende Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ve Türkiye Yardımseverler Derneği İstanbul Şubesi Başkan’ı Yıldız Laçinel, devir teslim protokolünü imzaladı.

Türkiye Yardımseverler Derneği İstanbul Şubesi Başkan’ı Yıldız Laçinel ve beraberindeki heyet Ardahan Üniversitesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında ARÜ’ye eğitim adına her türlü desteği vereceklerini belirten Yönetim Kurulu Başkan’ı Laçinel, “Bizim aklımıza Ardahan asla gelmemişti. Bize bunu Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Korkmaz hatırlattı. Çok da iyi oldu. Bundan böyle Ardahan’ın ve Ardahan Üniversitesi’nin daima yanında olacağız.” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Türkiye Yardımseverler Derneği İstanbul Şubesi’nin yardımlarıyla inşaatı tamamlanan Vasfiye Eriş Kız Öğrenci Yurdu’nun devir teslim törenine geçildi. Ardahan Üniversitesi yeni yerleşke alanında yapılan Vasfiye Eriş Kız Öğrenci Yurdu’nu gezen Türkiye Yardımseverler Derneği İstanbul Şubesi Başkan’ı Yıldız Laçinel ve beraberindeki heyet yeni yapılan yurttan övgüyle bahsetti.

‘Rektör Korkmaz gibi eğitimciler olduğu sürece gözümüz arkada kalmayacak’

Türkiye Yardımseverler Derneği İstanbul Şubesi Başkan’ı Yıldız Laçinel imza töreni öncesinde kısa bir konuşma yaptı. Rektör Korkmaz’ın Vasfiye Eriş Kız Öğrenci Yurdu’nun yapılması için oldukça istekli ve vefakâr olduğunu belirten Laçinel; “Böyle eğitimciler olduğu müddetçe bizim gözümüz arkada kalmayacak” dedi. Yurt binasının oldukça güzel yapıldığına vurgu yapan Laçinel, başta Prof. Dr. Ramazan Korkmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

ARÜ’ye gösterdikleri ilgi ve destek dolayısıyla Laçinel’e teşekkürlerini ileten Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, “Biz üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. İlerleyen senelerde yurt binasına bir kat daha çıkabiliriz. Yeter ki sizin gibi destekçiler olsun arkamızda, yeter ki öğrencilerimiz, çocuklarımız okumak için çabalasınlar.” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardınsan Laçinel ile Rektör Korkmaz, Vasfiye Eriş Kız Öğrenci Yurdu’nun için devir teslim protokolünü imzaladılar.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler