YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fevzi Karakoç görevine başladı!

Fevzi Karakoç, Ardahan Tarım İl Müdürlüğü'ne yeniden atandı.

Fevzi Karakoç görevine başladı!

12 Haziran'da yapılacak Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için Ardahan İl Tarım Müdürlüğünden istifa eden Fevzi Karakoç, görevine başladı.

Ardahan'da AK Parti Milletvekili adaylarıyla seçim çalışmalarına katılan Fevzi Karakoç, yeniden Ardahan Tarım İl Müdürlüğü görevine başladığı öğrenildi.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Karakoç; "Eski görevimi özlemişim, ilimizi tarım ve hayvancılık alanında geliştirmeye yönelik proje çalışmalarımız devam edecektir. 12 Haziran'da Milletvekili aday adayı olmak için görevimden istifa etmiştim, nasip olmadı hakkımızdan hayırlısı da buymuş, diğer arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeniden eski görevime döndüğüm için çok mutluyum" dedi.

Öte yandan Ardahan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinden Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Erdal Baki Nalbant'da yeniden eski görevine başladığı öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler