YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göle'de okul öncesi eğitime katılım artırılacak

Ardahan Göle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Öncesi Festivali düzenlendi.
Göle'de okul öncesi...

Ardahan Göle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Öncesi Festivali düzenlendi.
Göle'de okul öncesi eğitime ilginin artırılması çalışmaları çerçevesinde ilçe genelinde bulunan anaokulu öğrencileri bir araya geldi. Öğrenciler, öğretmen ve velileriyle 100. Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde oluşturdukları toplulukla, davul zurna eşliğiyle şehir merkezinde yürüyerek, Okul Öncesi Festivali halka duyurdu. Yürüyüşte öğrencilerin rengarenk kostüm ve giysileri vatandaşların yoğun ilgisine sebep oldu.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Aydın, festivali okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek maksadıyla düzenlediklerini söyleyerek, "Okul öncesi eğitim, insan gelişiminin en hızlı ve en duyarlı dönemini oluşturmaktadır. Yaşamın ilk yıllarında alınan eğitimin geçirilen deneyimlerin ileri yaşlardaki öğrenme yeteneği ve gelecekteki başarı üzerinde önemli etkileri vardır. Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek ve kamuoyunda duyarlılık uyandırmak için böyle şenlik havasında bir etkinlik düzenlemek istedik. Festival boyunca tiyatro, şiir yarışması gibi çeşitli etkinliklerimiz olacak. Bugün ilçemizde bulunan 4 okulumuzda 200’e yakın öğrencimiz ve aileleri ile birlikte programlara katkı sağlanacak." dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler