YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hülya Avşar'ın yakınları toprağa verildi

Ardahan'daki Hoçvan Yayla Festivali’ne katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan ve Erzincan’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını...

Ardahan'daki Hoçvan Yayla Festivali’ne katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan ve Erzincan’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Hülya Avşar'ın akrabası 5 kişi, köylerinde düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.
Sanatçı Hülya Avşar’ın da akrabası Yasin Avşar (54), eşi Fatma (51), çocukları Kenan (31), yakınları Dilek Avşar (38) ile Bayram Kılıç (18), İstanbul’dan Ardahan’a önümüzdeki günlerde başlayacak olan festivale katılmak için yola çıkmış, Yasin Avşar yönetimindeki 34 GA 2151 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, Erzincan-Sivas karayolunda özel plakalı yolcu otobüsü ile çarpışmıştı. Kazada, otomobilde bulunan Yasin, Fatma, Kenan ve Dilek Avşar ile Bayram Kılıç hayatını kaybetmişti.
Kazada ölen Yasin, Fatma, Kenan ve Dilek Avşar için Ömerağa, yeğenleri Bayram Kılıç için ise Nebioğlu köyünde cenaze töreni düzenlendi. Ömerağa köyündeki cenaze törenine Vali Mustafa Tekmen, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve İl Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz da katıldı. Avşar ailesinin cenaze namazını Müftü Galip Akın kıldırdı, cenazeler Ömerağa köyünde gözyaşı ve ağıtlar arasında toprağa verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler