YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızılay Kupası Akıncılar'ın Oldu

Türk Kızılay'ı Çıldır Gençlik Kolları tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sonra erdi.

Kızılay Kupası Akıncılar'ın Oldu

Türk Kızılay'ı Çıldır Gençlik Kolları tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sonra erdi.

Yaklaşık olarak onbeş gün süren turnuvada birinciliği göğüsleyen taraf Akıncılar takımı oldu. 7 . Hudut Tabur komutanlığı tarafından Akıncılar ismiyle oluşturdukları takım finalde ilçe Jandarma komutanlığını uzatma sayılarında mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

İlçe Jandarma komutanlığının ikinci ve Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu YİBO' nun üçüncü olduğu turnuva protokolün de katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. İlçe Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Nurettin Aygün , Cumhuriyet Savcısı İsmail Aslan , Nüfus Müdürü Muhlis Adıgüzel, Mal müdürü Yüksel Enoğlu, İlçe Müftüsü İslam Demirci, Akp İlçe Başkanı M. Fatih Kılınç, Sağlık Grup Başkanı Yasemin Kılbacak' ın katılımıyla gerçekleşen kupa töreninde Birinci olan Akıncılar kupasını İlçe Kaymakamı Cevat Çelik' ten, İlçe Jandarma Komutanlığı Belediye başkanı Nurettin Aygün ' den, YİBO Cumhuriyet Başsavcısı elinden aldı. Turnuva boyunca doğru kararlarıyla ve sakin maç yönetimiyle taktir toplayan maç hakemleri Güven Korkmaz ve Edehem Coşkun plaketlerini İlçe kaymakamı ve belediye başkanı tarafından aldı.

Turnuvayı düzenleyen Kızılay gençlik kolları başkanı M. Ahmet Vural, "Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz voleybol turnuvamızda bizleri yalnız bırakmayarak katılım sağlayan ve sükunet içerisin de spor yaparak kendi kalitelerini bir kez daha ortaya koyan tüm takımlarımıza teşekkür ederim. Sportif faaliyetler gerçekleştirip ilçemizde sosyal alan oluşturarak kamu personeli ve halka arasındaki bağlı güçlendirmek adına yaptığımız bu faaliyette mutlu sona ulaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu güzel final gününde bizleri yalnız bırakmayan ilçe Kaymakamımız Cevat Çelik'e, Belediye başkanımız Nurettin Aygün' e, Cumhuriyet Savcımız İsmail Aslan ve AK Parti ilçe başkanı ve aynı zamanda Genel Merkez genel kurul delegemiz M. Fatih Kılınç' a ve ayrıca bütün kurum amirlerimize teşekkür ederim " dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler