YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Artvin'de kamyonetli tecavüzcülere şok baskın

Artvin'de bir bayanı zorla kaçırarak tecavüz edip, parasını gasbettikleri ileri sürülen 3 zanlı tutuklandı.

Artvin'de kamyonetli tecavüzcülere şok baskın

Artvin'in Hopa ilçesinde zorla kaçırdıkları bir kadına ormanlık alanda tecavüz edip kadının çantasındaki parayı gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 Ağustos 2013 tarihinde Hopa ilçesinde, sabah saatlerinde işe gitmek için yolda yürürken yanında duran beyaz renkli bir kamyonetteki 3 kişi tarafından ağzı kapatılan bir kadının, tanımadığı bu kişilerce bir ormana götürülüp tecavüz edildikten sonra dövülüp çantasındaki parasının gasbedilmesi ve tehdit edilmesi olayına karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında zanlıları yakalamak için Artvin'de faaliyet gösteren tüm otel ve pansiyonların konaklama listelerini kontrol eden, ayrıca bu mekanlarda kalan Türk ve yabancı uyruklu tüm şahısları tek tek araştıran polis, Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne tescilli beyaz renkli tüm kamyonetlerin sahiplerini de incelemeye aldı. Aralarında 50 iş yerinin kamerası da olan ve zanlıların geçtiği yol güzergahında bulunan tüm kameraları tek tek inceleyen, olayı ve şüpheli kamyoneti gören tüm tanıkların ifadesini alan polis, titiz bir araştırma sonucu zanlıların kullandığı kamyonetin Ardahan iline gittiğini ve 3 şüphelinin de bu ildeki bir pansiyonda kaldığını belirledi.

Bu tespit üzerine Ardahan'a giden ekipler, söz konusu pansiyona düzenledikleri operasyonda zanlılar B.A. ve Y.A'yı (33), olayda kullandıkları kamyonetle yakaladı. "Cinsel taciz", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "basit cinsel saldırı" gibi birçok suçtan poliste kaydı olan bu kişiler ekiplerce, Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlılar, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler