YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şaşırtan Zula

Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Sarp Sınır Kara Hudut Gümrük Kapısı’nda Gürcistan’dan Türkiye’ye giriş yapan bir...

Şaşırtan Zula

Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Sarp Sınır Kara Hudut Gümrük Kapısı’nda Gürcistan’dan Türkiye’ye giriş yapan bir otomobilin stepne lastiğinin içinde kaçak mazot ele geçirildi.

Artvin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Hopa Grup Amirliği ekipleri, Gümrük’teki araçlarda yaptıkları aramada, bir aracın bagajında bulunan stepne tekerleğindeki zulayı ortaya çıkardı. Bavul ve araç kontrolü sırasında sık sık kaçak sigaralara rastlanırken, bu defa sürücünün hareketlerine şüphelenmesi üzerine, bagajın açılması istendi. Stepne lastiğin kapasitesinden ağır olduğu anlaşılması ile teker yere indirildi. Lastiğin bir yönünde somonlu vida ile yerleştirilmiş bir delik bulan ekip, tornavida ile plastik kapağı açtığı sırada fışkıran mazot dikkat çekti.

Şaşırtan Zula

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler