YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sel Suları Kaçak Çöp Dağını Ortaya Çıkardı (4)

3 GÜN SONRA KARADAN ULAŞILAN KÖY BOŞALTILDI  Artvin’in Hopa İlçesi’nde yaşanan sel felaketinde en büyük hasarın oluştuğu merkeze 5 kilometre uzaklıktaki

Sel Suları Kaçak Çöp Dağını Ortaya Çıkardı (4)

3 GÜN SONRA KARADAN ULAŞILAN KÖY BOŞALTILDI
Artvin’in Hopa İlçesi’nde yaşanan sel felaketinde en büyük hasarın oluştuğu merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilköy Köyü’ne 3 gün sonra karadan ulaşan AFAD ekipleri büyük yıkımı görüntüledi. Aralarında çocuk ve yaşlıların da bulunduğu yaklaşık 100 vatandaşın helikopterlerle tahliye edildiği köye iş makineleri ile ulaşan ekipler, diğer köylüleri alarak ilçe merkezine getirdi.
Evlerin çoğunun yıkıldığı ve hasar gördüğü köyde cami, okul binası ve köy lojmanları ile su basan evlerdeki eşyaların kullanılamaz hale geldiği görüldü. Köyde çok sayıda araç da heyelan altında kaldı. Vatandaşlar sel anında büyük korku yaşadıklarını anlattı. Yeşilköy Köyü tamamen boşaltıldı.

Sel Suları Kaçak Çöp Dağını Ortaya Çıkardı (4)Sel Suları Kaçak Çöp Dağını Ortaya Çıkardı (4)Sel Suları Kaçak Çöp Dağını Ortaya Çıkardı (4)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler