YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusufeli Belediye Başkanı Aytekin: "Yüzme Havuzunun Faaliyete Geçmesiyle Birlikte Önemli Bir Eksik Daha Giderilmiş Olacak"

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, yüzme havuzunun faaliyete geçmesiyle birlikte önemli bir eksiğin daha giderilmiş olacağını söyledi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, yüzme havuzunun faaliyete geçmesiyle birlikte önemli bir eksiğin daha giderilmiş olacağını söyledi.

Aytekin, yaptığı açıklamada, Hasanağa Mahallesi'nde spor tesisleri alanında yarı olimpik standartlara uygun yüzme havuzu yapımının devam ettiğini belirterek, "Yüzme havuzunun yüzde 70'i tamamlandı. Havuzun, eylül ayı içinde faaliyete geçmesi planlanıyor" dedi.

Yüzme havuzunun 345 metrekare alan üzerine kurulduğunu ve 2 metre derinliğe sahip olduğunu ifade eden Aytekin, "İşçiliğini büyük ölçüde Toplum Yararına Çalışma Programı elemanlarının yaptığı yüzme havuzu, Yusufeli'ne yeni bir vizyon katacak" diye konuştu.

Aytekin, yüzme havuzunun faaliyete geçmesiyle birlikte önemli bir eksiğin daha giderilmiş olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Havuzu hem yaz okulumuza gelen öğrencilerimiz için eğitim alanı olarak değerlendireceğiz hem de vatandaşlarımızın serinlemesine imkan sağlayacağız. Çok güzel bir spor kompleksi olacak. Çevre düzenlemesiyle birlikte günlük piknik alanları da oluşacak."

Belediye Başkanı Aytekin, ayrıca Irmakyanı köy sakinlerinin, belediye hizmetlerinden yararlanmak amacıyla verdikleri dilekçelerin Belediye Meclisi'nde görüşüldüğünü de anımsattı.

Belediye Meclisi'nin, köyün belediye hudutları içine alınmasında sakınca olmadığına karar verdiğini ve konuyla ilgili kararın Yusufeli Kaymakamlığı'na gönderildiğini vurgulayan Aytekin, "Bu konuyla ilgili yasal süreç işleyecek. Biz belediye olarak ilk adımı atmış olduk. Biz de Irmakyanı köylüleriyle birlikte sonucu bekliyoruz" dedi.

Muhabir: Yener Dedeoğlu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler