YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağaçta Mahsur Kalan Kedi Seferberliği

Burhan CEYHAN/ KOÇARLI Koçarlı'daki Koçarlı Anadolu Lisesi bahçesinde yer alan çam ağaçlarına çıkan kedi, yaklaşık 20 metre yükseklikte mahsur kaldı.

Ağaçta Mahsur Kalan Kedi Seferberliği

Burhan CEYHAN/ KOÇARLI Koçarlı'daki Koçarlı Anadolu Lisesi bahçesinde yer alan çam ağaçlarına çıkan kedi, yaklaşık 20 metre yükseklikte mahsur kaldı. Kediyi fark eden öğrenciler, itfaiye ekiplerine haber verdi. Okula gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ancak itfaiye aracının merdiveni yetersiz kaldı. Bu kez devreye AKUT ekipleri girdi. Akut ekipleri ağaca tırmanırken, daldan dala atlayan kedi zor anlar yaşattı. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışma yapan ekipler, daldan dala geçen kedinin izini kaybetti. Öğrenciler ise o anları meraklı gözlerle izledi.

FOTOĞRAF

Ağaçta Mahsur Kalan Kedi SeferberliğiAğaçta Mahsur Kalan Kedi SeferberliğiAğaçta Mahsur Kalan Kedi Seferberliği

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler