YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydın Diva-sen’den Arapça Ve Bilgisayar Kursu

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Aydın Şubesi üyelerine yönelik bilgisayar ve Arapça kursu projesini...

Aydın Diva-sen’den Arapça Ve Bilgisayar Kursu

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Aydın Şubesi üyelerine yönelik bilgisayar ve Arapça kursu projesini hayata geçirdi.

Kurulduğu günden bu tarafa Aydın’da değişik faaliyetlere imza atan Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Aydın Şubesi, hizmetler zincirine geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi. Aydın DİVA-SEN, üyelerinden gelen istek üzerine Aydın Halk Eğitim Merkeziyle yapılan görüşmeler sonucu hem bilgisayar hem de Arapça dalında iki değişik guruba eşzamanlı kurs açılmasını sağladı. 18 Mart 2013 tarihinde başlatılan kurslardan Arapça yüzyirmi saat, Bilgisayar kursu ise yüzaltmış saat olarak planlandı.

18 Mart Pazartesi günü başlayan Bilgisayar kursu Halk Eğitim Merkezi’nde hala devam ediyor. Diva-Sen İl Başkanlık binasında, Atatürk Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu, Seda Tülüoğlu tarafından verilen Arapça kursu ise 09 Mayıs itibarıyla tamamlandı.

DİVA-SEN Aydın İl Başkanı Necmettin Tufan, yaptığı açıklamada; “Hizmeti, bütün arkadaşlara, hesabı ise üyelerimize vereceğiz. İmkanlarımızdan üyemiz olmayan meslektaşlarımız da istifade ettiler. Bu bizi daha da memnun etmiştir. İlimizdeki çalışmalarımızı sadece üyelerimizle sınırlı tutmuyoruz, mümkün olduğu kadar arkadaşlarımızın geneline yaymayı amaçlıyoruz. Sendikacılığı, insan odaklı, hizmet eksenli düşünüyoruz. Diğer sendikalardan farkımızda sanırım budur” diye konuştu.

Görevli arkadaşların, gerek mesleki noktada, gerekse İlahiyat Meslek Yüksek Okulu eğitimlerinde, katkı sağlaması açısından faydalı olduğunu beyan eden kursiyerler ise, başta hocaları Seda Tülüoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler