YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydın'da yeni bir kadın derneği: AYMELEK

Geçtiğimiz Temmuz ayında Aydın’daki kadın derneklerine bir yenisi daha eklendi.

Aydın'da yeni bir kadın derneği: AYMELEK

Geçtiğimiz Temmuz ayında Aydın’daki kadın derneklerine bir yenisi daha eklendi.

Sadece kadınlardan oluşan 30 üyesiyle Aymelek ihtiyaç sahiplerine gıda eğitim ve sağlık konularında yardım etmeyi amaçlıyor.

Şu ana kadar 30 aileye gıda yardımı yaptıklarını belirten Aymelek Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Karslıoğlu yoksul, kimsesiz ve hastalara da ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardımlar yaptıklarını ifade etti. Karslıoğlu “Henüz çok yeni bir dernek olduğumuz için imkanlarımız da sınırlı. Ama faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Ramazan ayı içerisinde 1 gün iftar yemeği düzenleyeceğiz. Öğencilere burs vermek ve derneğimize gelir sağlamak için çeşitli ticari faaliyetlerde bulunmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“Ayba’ya karşı kurulmuş bir dernek değiliz”
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bir gazeteye yaptığı açıklamalarda Aymelek Derneği için “Ayba’ya özenerek başlatılmış bir çalışma. Onların yapmayı planladıklarını biz zaten iki yıldır yapıyoruz. Yine de onlarla yardımlaşmaya hazırız. Bizim için hizmet önemlidir” sözlerine karşılık Aymelek Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Karslıoğlu “Ayba’ya karşı kurulmuş bir dernek değiliz. Fikrimiz alınmadan yapılmış bir haber. Yardımlaşmaya da hazırız. Belediye hepimizin belediyesi; Ayba hepimizin Aybası. Başkanlar geçici kurumlar kalıcıdır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler