YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü İncedal: "zorlukları Aşacağız"

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)- ÜÇÜNCÜ Lig 3'üncü Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün yeni teknik direktörü Yavuz İncedal, "İşimiz çok zor

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)- ÜÇÜNCÜ Lig 3'üncü Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün yeni teknik direktörü Yavuz İncedal, "İşimiz çok zor ancak camia ile el ele vererek bu zorlukları aşacağız" dedi.
Aydınspor 1923'ün köklü bir kulüp olduğunu dile getiren Yavuz İncedal, ayrılan futbolcularla, transfer yasağı ve mevcut şartların işlerini güçleştireceğini vurgularken şöyle konuştu:
"Fakat böyle köklü camialar, sıkıntılı günlerde kenetlenmeyi de bilir. Yönetimi, teknik heyeti, taraftarı, basını ve futbolcusuyla el ele verip, bu büyük kulübü düzlüğe çıkaracağımıza inanıyorum. Geçmişi konuşmayı bırakıp, geleceğe bakacağız. Gerçek bir aile ortamı yaratıp, sorunlarımızı çözeceğiz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler